Referanser

 

Et godt samarbeid skaper et flott resultat. Nedenfor kan du se hva et utvalg av våre kunder har sagt om Avantidesign og vår måte å jobbe på.

"Vi i Energi Salg Norge har vært kunde av Avanti Design siden 2014. Avanti har dekorert våre kjøretøy, designet profil på vårt kontorinteriør, designet og laget lysskilt på vår fasade, laget våre visittkort m.m. Det er en fornøyelse å jobbe med Avanti. Profesjonelle til fingerspissene, høy kvalitet og sist men ikke minst; veldig hyggelige folk."

Espen Fjeld

EnergiSalg Norge AS

"Vi i Agenthuset har benyttet Avantidesign og er superfornøyd med kvalitet og service. Avantidesign kan anbefales!"

Robert Jacobsen

Agenthuset Nordic A

"Hibas begynte å bruke Avantidesign for et par år siden, etter det har vi ikke sett oss tilbake. De er gode på pris, leverer alltid god kvalitet og yter ypperste service."

Lars Thomas Ingeberg

Hibas

"Da vi skulle sette opp vindusfrosting, dørskilt og utendørsskilt i våre nye lokaler i Oslo, hentet vi inn tilbud fra flere leverandører. Valget falt på Avantidesign etter å ha vurdert kompetanse, pris og helhetsinntrykk."


Marianne Granum

Purity

"Vindu Entreprenøren AS har benyttet seg av Avantidesign as gjennom mange år. Vi har benyttet Avantidesign til utforming av logo, bildekor og en rekke skilt og bannere. Vi er godt fornøyde med arbeidet de har gjort for oss."

Kjetil Olsen

Vindu Entreprenøren AS

"Erik og Avanti er et lite firma, som er fleksibel som en gummistrikk. Erik har alltid tatt utfordringer på strak arm, og hans ideer og kontaktnett har alltid ført til riktige løsninger for oss, til veldig hyggelige priser."

Anja Ronesen

Elfag

Oslo kommunes ansatte har dessverre ikke lov til å gi referanser, men vi kan her fortelle litt om hva vi har levert til nevnte. Gjennom 12 år har vi levert skilt til diverse etater i kommunen. Da Oslo kommune Trafikketaten flyttet inn i nytt bygg i 2003, leverte vi alt av utvendig og innvendig skilt. Et oppdrag vi er svært stolte av. Dette ble gjennomført uten en eneste reklamasjon. I kjølvannet av dette har vi levert til en rekke andre etater i Oslo kommune.


Oslo kommune

Oslo kommune

AvantiDesign AS

Stolt leverandør av skilt og bannere til din bedrift