REFERANSER

REFERANSER

"Et godt samarbeid skaper et flott resultat"

Da Elfag trengte nytt reklamebyrå for noen år siden, ble Avanti introdusert for oss via bekjente. Vi fant fort tonen, og gjennom årene har de kunnet hjelpe oss med alt fra enkeltstående annonser til en massiv omprofilering av kjeden inkludert alt fra utarbeidelse av ny logo, oppdatert grafisk profil til omprofilering av bilpark og bygninger. Erik og Avanti er et lite firma, som er fleksibel som en gummistrikk. Erik har alltid tatt utfordringer på strak arm, og hans ideer og kontaktnett har alltid ført til riktige løsninger for oss, til veldig hyggelige priser. Som kunde har jeg satt pris på at vi har kunnet være ærlige i våre tilbakemeldinger begge veier, og hatt glede av den yrkesstolthet som preger Erik, samtidig som han alltid fremstår ujålete og jordnær

Anja Ronesen, Kjedeleder

Elfag/ Chain Manager - Elfag Onninen AS

Da vi skulle sette opp vindusfrosting, dørskilt og utendørsskilt i våre nye lokaler i Oslo, hentet vi inn tilbud fra flere leverandører. Valget falt på Avantidesign etter å ha vurdert kompetanse, pris og helhetsinntrykk. Vi satte stor pris på at Avantidesign tok en aktiv del i prosessen, delte erfaringer og kom med anbefalinger, samtidig som de var flinke på å se vårt behov og levere deretter.  Med Avantidesign fikk vi rask og profesjonell service, gode priser og nøye oppføling før, under og etter utført arbeid.

Marianne Granum, Markering Coordinator

Purity IT AS

Avantidesign har de siste årene levert Gravco as alt av bildekor, byggplasskilt, innendørsskilt og bannere. Vi er meget godt fornøyd med jobben de har utført, og de har i tillegg hjulpet oss med nytt design som vi er superstolte av. Vi har bare positive ting å si om Avantidesign og ser på de mer som en samarbeidspartner enn leverandør

Morten Imset, Daglig leder

Gravco AS

Vindu Entreprenøren AS har benyttet seg av Avantidesign as gjennom mange år. Vi har benyttet Avantidesign til utforming av logo, bildekor og en rekke skilt og bannere. Vi er godt fornøyde med arbeidet de har gjort for oss :)

Jørn P Pretorius, Daglig leder

Vindu Entreprenøren AS

Oslo kommunes ansatte har dessverre ikke lov til å gi referanser, men vi kan her fortelle litt om hva vi har levert til nevnte. Gjennom 12 år har vi levert skilt til diverse etater i kommunen. Da Oslo kommune Trafikketaten flyttet inn i nytt bygg i 2003, leverte vi alt av utvendig og innvendig skilt. Et oppdrag vi er svært stolte av. Dette ble gjennomført uten en eneste reklamasjon. I kjølvannet av dette har vi levert til en rekke andre etater i Oslo kommune.

KOM I KONTAKT MED OSS!

Vi har i tillegg egen designavdeling som er behjelpelig med gode og kreative design.

TA KONTAKT IDAG

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

© 2018 DESIGN AV PIXEL STUDIO AS