BILDEKOR

BILDEKOR

TJENESTER

HJEM

>

>

BILDEKOR

Reklame på bil er en meget rimelig måte å markedsføre sitt firma!

Om bilen er parkert utenfor kundens lokaler eller på en annen plass hvor den sees godt, vil bildekor bidra til god profilering. Vi skreddersyr og tilpasser bildekor til hver enkelt biltype, noe som gjør at du ikke trenger å binde deg til store serier.

Det finnes også bildekor i refleksfolie, som gjør bil og logo synlig i mørket. Avantidesign sørger for at du får mye igjen for din annonsering. Logo, nettadresse, telefonnummer og produktinformasjon får en unik og rimelig eksponering gjennom bildekor og bilreklame

 

Logo, nettadresse, telefonnummer og produktinformasjon får en unik eksponering gjennom bildekor og bilreklame.

Våre dyktige konsulenter, designere og montører har mange års erfaring og kan gi deg den optimale dekorløsningen for ditt firma, på din bil. Firmabilenes kjøring i trafikk er et glimrende utgangspunkt for rimelig eksponering av bedriften. Samtidig vil fimalogo eller annen bildekor gi en tilhørighet blant ansatte og gjennkjennelseseffekt for kundene. Om du velger bildekor i sterke farger eller kun ønsker enkel utførelse – vi er behjelpelige med å sette det rette bildekordesignet for deg. Vi har også meget dyktige montører med mange års erfaring.

Avantidesign sørger for at du får mye igjen for din annonsering!

TA KONTAKT  »

KOM I KONTAKT MED OSS!

Vi har i tillegg egen designavdeling som er behjelpelig med gode og kreative design.

TA KONTAKT IDAG

FØLG OSS PÅ FACEBOOK!

© 2018 DESIGN AV PIXEL STUDIO AS

Reklame på bil er en meget rimelig måte å markedsføre sitt firma!